BOŽIDAR DEODAT KREŠIĆ TRĆI ZA SVJETSKI REKORD U RUN UP

TOWERRUNNING  CROATIA  ASSOCIATION  u suradnji sa  TOWERRUNNING WORLD ASSOCIATION  , Bratislava organizira službenu utrku run up  3120 stepenica CHICAGO 208 katova u Osijeku  , Hrvatska,  koja će se održati   u  stanbeno-poslovnoj  zgradi  Trg  slobode 8 dana  10.6. 2020. sa  početkom u  21  sati . Web : TOWERRUNNING WORLD ASSOCIATION,  Bratislava Ova je utrka na 208  katova  je  krajnje  iscrpljujuća  i  nosi  opravdan naziv  posebno opasne i visoko rizične po život  učesnika utrke.Sportski znanstvenici  su dokazali da ovakova i slična run up  utrka  je  zahtijevnija od  maratona i  triatlona. Trći e se 13 x  16 katova , od podruma do terase.Da se ova utrka  pređe u  vremenu  1 sat i  30  minuta  potrebno je imati  sposobnost  organizma da  može  potrošiti  u tom  vremenu  2500 kalorija.Ili se ima ili se  ne ima  ta  sposobnost  tijela.

Radi službene vjerodostojnosti   rezultata  utrke  jer je u pitanju  eventualni najbolji  rezultat u  svijetu  gospodin Michael Reichetzeder  sportski direktor  Towerruning  World Asssociation ,Bratislava  zahtjeva dvostruko mjerenje rezultata i to službeni   zapisnik  sa  utrke- certificiranih   atletskih  sudaca mjerenje rezultata pomoću  certificiranog   digitalnog  mega  sata  (sat  urar Živković),  mjerenje rezultata  po usponu ( 16 katova ),mjerenje broja katova  i  broja  stepenica ,ukupno vrijeme,  ukupni  broj  katova i  ukupni  broj stepenica   (  certificirani  atletski  suci  od strane HAS a   . ) i video zapisnik sa  sportskom  kamerom (vidljiva  brojka na svakom  katu  uspona i postignuto  vrijeme na svakom  usponu.To  je  13  x  16 katova , od podruma do terase.Da se ova utrka  pređe u  vremenu

Ako se nema  ta  sposobnost   doći  će  do grčenja  mišića i  zglobova  i   organizam  će otići  u  „crveno „ a to  znaći  kraj kretanja.  Do sada  u  službenoj  utrci run up najviše se katova   trči na čuvenoj   run up utrci 2340  stepenica CHICAGO 180 katova u Chicagu  , SAD. Sportski projekt   Osječanka 250 , run up  u  stanbeno-poslovnoj  zgradi  Trg  slobode 8  je  službeno verificirani i certificiran  2019. godine a  2020. godine nakon  održane  prve  utrke doživio  prvu  kategorizaciju  ( FAKTOR : 40, KATEGORIJA : R )u svjetskoj  organizaciji  za trčanje  stepenicama  TWA (TOWERRUNNING WORLD ASSOCIATION ) Bratislava.   Kao svjetski  Deodat rekorder dobivam  status  u  kategoriji  svjetskih  neboderskih  trkača  sa pozivnicom.naćin. Deodat : Pomoću  transcendentalne  vizualizacije podsvijest  će odraditi   što  treba.Što  se  tiće  fizičke spremnosti.Pitanje  je  kako će to  odraditi mišići, zglobovi, kosti i srce.Možda  nešto pukne od  mišića i zglobova.Nakon utrke run  up službenin video  tekst će  biti na  you  tube i na  web  stranici TWA  Bratislava koju dnevno pogleda preko 1000  gledatelja.Gospodin Michael Reichetzeder  sportski  Towerruning  World Asssociation , Bratislava ,  koji je svjetski stručnjak meritoran za ocjenu sportskog  dostignuća se oćitovao  unaprijed u vezi ove utrke riječima  : Great sign these times !  ( Velika  vrijednost ovog rezultata ! ). u svijetu u  apsolutnoj  kategoriji .). Sportski  direktor TWA se oćitovao sa nagradom za ovaj  rezulztat od 10.06.2020. –stavljanje na rang  listu  svjetskih registriranih  trkača.

Najnovija vijest :od 30.05,2020. na web stranici TOWERRUNING  WORLD  ASSOCIATION, Bratislava  nalazi se najava

3120 stepenica CHICAGO 208 katova.

180 katova u Chicagu .Nakon utrke  ako dragi Bog mi udjeli milost  da završim utrku imat  ću pravo obući  majicu svjetskog rekordera . Sportski direktor utrke : Ivan Glavaš  095 998 18 83 ,Direktor medija     : Ivica Glavaš +385 095 905 763 2 .

Ništa  ne bi  bilo  moguće  prije,  sada i buduće  bez   glavnog  donatora  gospodina Darka Raguža vlasnika Element Web iz  Vukovara.Opet ,  hvala  vam  Darko.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU